Najnovije

LUKAŠENKO SE NAORUŽAVA: Postavlja četvrti raketni sistem S-300

MINSK - Belorusija nabavlja, četvrti po redu, raketni sistem S-300 i to će predstavljati značajno snaženje vojske Belorusije.
Lukašenko (Foto: JuTjub)

Lukašenko (Foto: JuTjub)

O ovome je javnost obavestio glavnokomandujući snagama PVO Belorusije, Oleg Dvigalev. Tri sistema su već raspoređena, a ovo je četvrti po redu, objašnjava Dvigalev, ističući da će Rusija dopremiti najkasnije do marta 2016. godine ovaj raketni sistem, te da će raditi remont na svako 5 do 7 godina. Mnogi analitičari ocenjuju da bi Zapad mogao pokušati Belorusiju da uvuče u konflikt u vezi Ukrajine, a protiv saveza Rusije i Belorusije se vodi žestok informaciono-propagandni rat. Aleksandar Lukašenko, predsednik Belorusije, zbog toga je juče u javnost izašao sa izjavom da je Rusija najveći saveznik Belorusije i da ne sumnja u rusku pomoć u bilo kom trenutku i na bilo kom nivou. Ovaj potez jačanja bezbednosti Belorusije se može tumačiti kao još jedan izraz jedinstva Rusije i Belorusije.
Pročitajte još:ODUVALO U PARAMPARČAD: DŽihadista je samo mirno vozio… (VIDEO)ŠOKIRAĆETE SE: Sirijka otkriva pozadinu izbegličkog talasa i upozorava Srbe!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA