Najnovije

JEZIVO SVEDOČENJE DADILJE: Ovde sam ubila malu Nastju! Prvo sam je zadavila a onda sam uzela nož... (VIDEO)

Gjuljčehra Bobokulova, dadilja koja je zverskim činom užasnula ceo svet, odvela je pripadnike ruske policije na mesto gde je ubila četvorogodišnju Nastju M.
Dadilja iz pakla...(Foto: Jutjub)

Dadilja iz pakla...(Foto: Jutjub)

Ona je policajce odvela u stan u kome je zadavila dete, kome je potom, nožem odsekla glavu. Ona je istražiteljima ispričala da su je tog dana proganjali glasovi kao i da je bila besna jer je čula da je njen muž u Uzbekistanu ponovo oženio dok je ona bila u Rusiji. Ona je, kako tvrdi, odbila njegovu ponudu da mu bude druga žena. "Posle ubistva sam došla ovde, skinula sam suknju i bacila je u đubre. Potom sam se presvukla u odeću u kojoj obavljamo molitvu. Glas mi je rekao da to obučem", ispričala je Bobokulova. Obezglavljeno telo devojčice pronađeni su u kolevci u porodičnom stanu. Bila je obučena u majcu i šorc. Na njenom ćebencetu je bila slika malog mačeta. Podsetimo,Gjuljčehra Bobokulova je juče posle stravičnog ubistva, podmetnula požar u stanu i izašla na ulicu gde je vikala "Alahu ekber" noseći odsečenu glavu devojčice u ruci. Pojedini mediji izvestili su tada da je žena pretila da će se dići u vazduh. Taj jeziv snimak možete pogledati OVDE.
Pročitajte još:NIJEDAN ALAH JE NEĆE NAGRADITI: Optužnica protiv dadilje monstruma koja je odsekla glavu maloj Nastji (VIDEO)ODRUBILI MU GLAVU: Snimak preklanog kurdskog borca! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO 18+)
Izvor: Dejli mejl, Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA