Najnovije

PUŠKOV PROZIVA KAMERONA: Snimi film, pa možda i ubediš Britance!

MOSKVA - Šef Komiteta za međunarodna pitanja ruske Državne dume Aleksej Puškov izjavio je da britanski premijer Dejvid Kameron na sve načine pokušava da nagovori Britance da na referendumu glasaju za ostanak u EU, te da u tu svrhu koristi i navodnu „rusku pretnju“.
Puškov (Foto: JuTjub)

Puškov (Foto: JuTjub)

Puškov je, komentarišući Kameronovu izjavu, na svom Tviter profilu ironično posavetovao britanskom premijeru da o tome snimi novi film, poredeći trenutnu situaciju sa onom kada je engleska televizija Bi-Bi-Si objavila film o izmišljenom napadu Rusije na baltičke zemlje. Prethodno je britanski premijer Dejvid Kameron rekao da je „ruska pretnja“ jedan od razloga zbog kojih bi Velika Britanija trebalo da ostane u sastavu Evropske unije. On je za britanski list „Telegraf“ rekao da je referendum, zakazan za 23. jun, prekretnica za Kraljevstvo i da će od toga zavisiti budućnost zemlje, koja sa sobom nosi rizik za ekonomiju, bezbednost i reputaciju Velike Britanije.
Pročitajte još:DŽIHADISTA OSKAROVAC: Snimio sopstvenu smrt! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)ERDOGAN NAČISTO POLUDEO: Granatirao Islamsku državu – u sred primirja!
Izvor: Vostok

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA