Najnovije

LNR UPOZORAVA: Ukrajinci dovlače "Uragane" - napašće nas!

LNR - Predstavnik Narodne milicije LNR, major Andrej Maročko, danas je na konferenciji za štampu izneo uznemirujuće informacije o kretanjima ukrajinske armije, ističući da se situacija na liniji fronta usijava.
Uragan sistemi (Foto: JuTjub)

Uragan sistemi (Foto: JuTjub)

Prema njegovima rečima, 28. mehanizovana brigada armije Ukrajine priprema veliki napad na jedinice armije LNR i zbog toga dovlači veliku artiljeriju u reon Stanice Luganske. "Četiri raketna sistema Uragan su dovežena na 10 kilometara od linije razdvajanja." - kaže major Maročko. Takođe, prema informacijama obaveštajne službe LNR, teška artiljerija se dovlači u reone Katerinovka, Boguslavskoja, Popasnaja, Pilipčatino, Rozovka, Stepnoj i Novozvanovka Poposnajanska. Armija LNR je pojačala svoju budnost i spremnost za odgovor na eventualni udar koji je veoma izvestan, piše agencija Novorosinform.
Pročitajte još:TRAMP SATIRE EVROATLANTIZAM: Putin je moćan lider, a Merkelova je upropastila Nemačku!ŽESTOKI SUKOBI: Pogledajte „ulično rokanje“ u Siriji! (VIDEO)NENORMALAN SNIMAK: Tenk gađa kamermana – sve snimljeno iz prvog lica! (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA