Najnovije

MILIĆEVA SPREMA SKANDAL: Želi da uvuče državne zvaničnike Srbije u udar na Putina!

BEOGRAD - Jelena Milić, direktorka organizacije CEAS i glavna NATO lobistkinja u Srbiji, sprema još jednu konferenciju koja će, sudeći prema objavi zvaničnog sajta ove organizacije, biti otvoreno anti-ruska, ali ne samo to - nego je reč o konferenciji koja će biti još jedan otvoreni udar na lik i delo ruskog predsednika, Vladimira Putina.
Jelena Milić (Foto: JuTjub)

Jelena Milić (Foto: JuTjub)

Naime, u zvaničnom saopštenju ove organizacije, a po pitanju predstojeće konferencije najavljene za 18.03.2016. godine, otvoreno se u negativnom i diskriminatorskom tonu govori o Vladimiru Putinu i Rusiji. Organizacija CEAS gubi svaki okvir normalnog ponašanja i postepeno njihovi javni nastupi prerastaju u otvoreni govor mržnje naspram Rusije i ruskog predsednika Vladimira Putina, a ovaj govor mržnje je već uveliko zastupljen na zvaničnom Tviter profilu direktorke Jelene Milić. Na predstojećoj konferenciji će biti predstavljena nova studija organizacije CEAS pod nazivom "Redovno u vanrednim situacijama - Unapređenje sistema upravljanja krizama i planiranja u vanrednim situacijama u Srbiji u skladu sa Individualnim akcionim planom Srbije sa NATO i procesom evropskih integracija Srbije." Milićeva u trenutno proglašenom vanrednom stanju ne vidi ništa drugo do jedne velike proruske propagande, pa tako u saopštenju organizacije CEAS piše sledeće: "Putinovi hidrometeorolozi i pro-Putinove strukture u Srbiji objavile su ovih dana skoro apokaliptičnu hidrometeorološku procenu za naredni period, i odmah ponudili pomoć u avionima". Kako stoje stvari, po percepciji glavne NATO lobistkinje u Srbiji, poplave u Srbiji bi lakše bile podnete da nije Rusa da nam priteknu u pomoć, odnosno, prema percepciji Jelene Milić - u Srbiji nisu problem poplave, nego ruska pomoć u toku tih poplava. Milićeva će ovom konferencijom pokušati još jednom da uveri javnost Srbije da treba da se oslonimo i imamo poverenje u, kako je uglavnom u Srbiji ljudi vide - zločinačku organizaciju NATO, ali je "malo" u raskoraku sa stvarnošću, jer je fakt da je Srbija u toku najgorih poplava realnu i značajnu pomoć dobila jedino od Rusije, a da se NATO alijansa koju Milićeva promoviše kao nekakav "potencijalni faktor srpske bezbednosti" gotovo nije ni javila, o čemu su pisali svi srpski mediji i govorili skoro svi srpski državnici, uključujući i Aleksandra Vučića, premijera Srbije. Ono što je najveća opasnost ove konferencije jeste to što će u ovaj otvoreni govor mržnje naspram Rusije, Milićeva pokušati da uvuče i zvanične predstavnike države Srbije. "Na skup su pozvani predstavnici relevantnih državnih institucija, organizacija civilnog društva, političkih partija i diplomatske zajednice. CEAS će svakako pokušati da kao govornici na skupu učestvuju i predstavnici nadležnih državnih insitucija, o čijem ćemo vas eventualnom pristanku blagovremeno obavestiti." - stoji u zvaničnom saopštenju organizacije CEAS.
Pročitajte još:BORKO IMA NOVOG IDOLA: Prvo je bio Cipras, pa Korbin, a pogledajte na koga se sada loži!OTKRIVENO POSLE 20 GODINA: Evo o čemu su Milošević i Jeljcin pričali na misterioznom sastanku!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA