Najnovije

PONOVO SEKS NA FARMI: Goga i Filip opet u akciji, farmeri ih uhvatili na delu! (VIDEO)

Filip Đukić i Goga Aleksić ponovo su imali seks na Farmi. Ovog puta su se zatvorili u kupatilo, gde ga je ona uvela da bi ga iskritikovala zbog ponašanja i priznala mu da joj se dopada Nemanja MCN. Dok su se ostali provodili, oni su u kupatilu imali sopstvenu “žurku”.
Filip i Goga (Foto: Jutjub)

Filip i Goga (Foto: Jutjub)

– Kako se tako ljubiš sa svima? Što napadaš sve devojke, što? – pitala ga je ona. Filip joj nije dao konkretan odgovor, nego je krenuo u akciju. – Nemoj, dobila sam. Samo ako tebi nije gadno – rekla mu je Goga u jednom trenutku. Posle nekog vremena ponovo je počela da viče na njega. – Alo, alkoholičaru, možeš ti da budeš normalan? E, nema pi**e sada! – viknula mu je ona. Ali nije ostala pri svome. Nakon toga jasno su se čuli uzdasi iza zatvorenih vrata, a onda se opet predomislila. – Filipe, ne! Neću da se je**mo više! – čula se ona. Poslušajte šta se sve čulo i pogledajte kako ih je Kristina Čanković uhvatila na delu. Prvi i necenzurisani seks Goge i Filipa možete pogledati OVDE. Sve vruće scene u kojima je Filip Đukić zadovoljavao žene po rijalitijima možete pogledati OVDE.www.youtube.com/watch
Pročitajte još:I OVE GODINE PRITEKAO U POMOĆ: Golubović pomaže ugroženima u poplavama! (FOTO/ VIDEO)RANI RADOVI: Gogine vrele akcije sa drugaricama na moru (FOTO 18+)MAJKO MILA! Ovoliko para su Jelena Golubović, Stanija i Maja zaradile od rijalitija! (FOTO)
Izvor: pink.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA