Najnovije

TRAMP SATIRE EVROATLANTIZAM: Putin je moćan lider, a Merkelova je upropastila Nemačku!

SAD - Donald Tramp, republikanski kandidat za šefa Bele kuće, opet je u svom javnom nastupu govorio o Vladimiru Putinu, predsedniku RF.
Tramp (Foto: JuTjub)

Tramp (Foto: JuTjub)

"Vladimir Putin je silan lider i to je fakt!" - kaže Tramp, odbijajući da se složi da je reč o "komplimentu". Tramp je dodao da je "Putin mnogo moćniji od američkih lidera", ali i da to ne znači da on podržava Putina u svemu. Na konstataciju novinara da je to što Tramp govori ipak veliki kompliment, Tramp je rekao da je "on mislio i za Angelu Merkel da je ona veliki lider sve do trenutka kada je upropastila Nemačku". "Nemačka je sada potpuna propast!" - rekao je Tramp, što je propraćeno aplauzima publike. "Snažan lider ne znači i dobar lider. Putin je apsolutno snažan lider i ja sada ne ocenjujem da li je on dobar ili loš, samo kažem da je to fakt. Putin je moćan lider." - rekao je Tramp u debati na SiEnEn-u.
Pročitajte još:RUSKI MEDIJI: Nikolić obećao Putinu da će Srbija ostati daleko do vojnih savezaNEVEROVATNO: Američki sud proglasio Iran krivim za napade 11. septembra, traže 10 milijardi odštete!?
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA