Najnovije

ILIĆ APELUJE DA SE NE POMINJE INCIDENT: Žali sina, ali i napadača

Čačak - Ministar Velimir Ilić izjavio je da je njegov sin Jovan pre dve večeri lakše povređen u incidentu u ugostiteljskom objektu u Čačku.
Velimir Ilić, ministar za vanredne situacije (foto: Jutjub printskrin)

Velimir Ilić, ministar za vanredne situacije (foto: Jutjub printskrin)

Osim toga, on je uputio molbu medijima da dalje ne zloupotrebljavaju taj nemio događaj u političke svrhe i ne eksploatišu ga u tek započetoj predizbornoj kampanji. Beogradski mediji javili su da je u tuči u jednom čačanskom kafiću Jovan izvukao "deblji kraj". Takođe su preneli da je ministar Ilić izjavio da je njegovog sina "neki narkoman pogodio flašom u glavu". "Najpre ističem da je moj sin udaren sa leđa, flašom u glavu, od strane nepoznatog mladića, koga i ne poznajemo. Nije tačno da sam izjavio da je napadač narkoman, iz prostog razloga što i ne znam o kome se radi", navodi se u Ilićevoj pisanoj izjavi. On je istakao da zbog svega što se dogodilo njegovom detetu nije ni najmanje srećan ali da, uprkos svemu, momka koji je brutalno nasrnuo Jovana neće krivično goniti, jer i njega duboko žali. "Želim da u potpunosti ostanem dostojanstven i korektan, bez namere za produbljivanjem bilo kakvih sukoba i raspirivanjem dodatnih strasti", istakao je Ilić. On je, takođe, zahvalio Policijskoj upravi u Čačku, kao i dežurnim lekarima i ostalom zdravstvenom osoblju čačanske Opšte bolnice, na pravovremenoj intervenciji, odnosno kvalitetnom ukazivanju pomoći njegovom sinu.
Pročitajte još:MIŠKOVIĆEV SUDIJA O NAPUŠTANJU SUDSTVA: „Svetla su bila pogašena, čekao me hladan izraz lica…“ONI NAS KAMENOM, MI NJIH HLEBOM: Srbija sprečila teroristički napad na SAD!
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA