Najnovije

Starac Josif Vatopedski: Rusija će napasti i pobediti Tursku...(VIDEO)

Starac Josif Vatopedski često je govorio o sudbi sveta i budućim groznim događajima kako bi sve nas na vreme pripremio za nevolje koje nam predstoje.
Starac Josif Vatopedski (Foto: filoivatopaidiou.wordpress.com)

Starac Josif Vatopedski (Foto: filoivatopaidiou.wordpress.com)

Gospod dugo trpi bezakonja naša, kao pred velikim potopom, no sada nastupa kraj dugotrpljenju Božijem – prošlo je vreme očišćenja. Prepunjena je čaša gneva Božijeg rekao je starac u jednoj od svojih beseda. U video prilogu ovaj Hristov molitvenik otkriva šta nas čeka nakon što se desi potpuni finansijski krah na globalnom nivou. -Rusija će napasti Tursku kao odgovor na turske napade na Grčku. Rusija će pobediti i nastojaće da ostavi za sebe Carigrad i Bosforski zaliv, govorio je starac. Ali onda... -Gospod će dopustiti stradanja radi uništenja nečastivih i bogoboraca – svih takvih, koji su stvorili savremene bezporetke, koji su svim što ne valja zarazili narod. Gospod će popustiti da će oni sa oslepljenim umom uništavati jedni druge. Mnogo će biti žrtava i krvi. No verujući se neće mnogo plašiti, i oni će imati skorbnih dana, onoliko koliko Gospod bude dopustio radi očišćenja. Plašiti se toga ne treba. Zbog toga će biti povraćanje blagočešća u Rusiji i u celom svetu. Gospod će svoje pokriti. LJudi će se vratiti Bogu. Mi već stojimo na pragu tih događaja. Za kratko vreme sve će se ovo desiti, zatim će za bogoborce biti sledeća etapa, no oni neće moći osmisliti svoje planove. Gospod im neće dopustiti, govorio je Starac Josif Vatopedski. Starac je rekao da će posle procvata blagočešća biti blizu kraj istorije.
Pročitajte još:PROROČANSTVO STARCA PAJSIJA: Rusija će razoriti Tursku, zauzeti Istanbul i izbiti na Persijski zalivPOSLEDNJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO: Islamska država je Antihrist, koji donosi apokalipsu?!PROROČANSTVO STARCA JONE: Pašće mnogo krvi, treći svetski rat je veoma blizu!
Izvor: Pravda/ Agencija Gazeta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA