Najnovije

LDP-LSV-SDS: Umesto debate imaćemo linč, umesto politike demagogiju!

BEOGRAD - Kolicija LDP, LSV, SDS ocenila je danas da "atmosfera u kojoj društvo ulazi u ovu kampanju, jasno pokazuje da će u njoj medijski linč zameniti političku debatu i da će demagogija zameniti politiku".
Kreće ludnica! (Foto: JuTjub)

Kreće ludnica! (Foto: JuTjub)

"Način na koji premijer (Aleksandar) Vučić napada Borisa Tadića je ko zna koji po redu izraz povratka Srbije u vreme mraka u kojem Vučić nije ni pokušavao da se pretvara da razume šta znači transformacija Srbije u moderno, evropsko društvo ili da zna kako ta transformacija treba da se sprovede", kaže se u saopštenju. Koalicija tvrdi da uspesi postoje samo u kontrolisanim TV vestima i korist od sadašnje vlasti imaju samo partijski činovnici vladajućih stranaka, njihovi prijatelji i porodice, a evropska Srbija postoji samo u praznim frazama i neshvaćenim floskulama. "Da bi Srbija postala pristojno društvo, osim prazne evropske retorike, oni koji njome vladaju moraju u zemlji uspostaviti atmosferu poštovanja demokratskih procedura i zakona, slobodno pravosuđe i slobodne medije, bezbedne gradove i stabilnu zemlju, mir i razumevanje sa regionom i iskrenu saradnju sa Evropskom unijom", kaže se u saopštenju koalicije LDP, LSV, SDS i navodi da će se "ekonomski oporavak naše zemlje desiti samo kao posledica stvaranja stabilnog, transformisanog i uređenog društva".
Pročitajte još:DSS i Dveri optužuju: Vlada odobrila Vulinu 400 miliona za kupovinu glasova socijalno ugroženih!Lazanski: Putinovo povlačenje je politički marketing – džihadisti nisu poraženi!
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA