Najnovije

ORBAN PROTIV EU: Evropa nije slobodana jer zabranjeuje govor istine!

Prema rečima mađarskog premijera, Evropa danas nije slobodna, jer sloboda počinje izgovaranjem istine, "a u današnjoj Evropi je zabranjeno govoriti istinu".
Viktor Orban (Foto: Jutjub)

Viktor Orban (Foto: Jutjub)

Mađarski premijer Viktor Orban ocenio je danas da Evropa nije slobodna, jer se ne sme izgovoriti da joj preti najezda migranata. - Danas, 168 godina nakon što su se evropski narodi borili za svoju slobodu, Evropa, naš zajednički dom, nije slobodan – rekao je Orban na proslavi obeležavanja mađarske revolucije 1848/49. godine. – Nije nam dozvoljeno da kažemo da Evropi preti masa migranata niti da migranti donose kriminal i terorizam na naš kontinent. Dalje, Evropljanima nije dozvoljeno da kažu da priliv migranata nije slučajnost, već unapred planirana, kontrolisana akcija – tvdi mađarski premijer. Orban je rekao da je Brisel prezauzet planiranjam raspodele stranaca širom Evrope, ali je dodao da se Evropljani “polako bude” i shvataju da je njihova budućnost dovedena u pitanje.
Pročitajte još:BONDAREV: Naši piloti u Siriji ni jednom nisu promašili cilj!Udari na Kurde u Iraku kao odgovor za napad u Ankari!
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA