Najnovije

Amerikanci opstruišu najboljeg na sve načine: Novaku dali samo 19 sati da se odmori za novi meč!

Sramno se ponašaju organizatori Indijan Velsa prema Novaku Đokoviću, bar kada se pogleda raspored koji su mu namenili u završnici turnira na kome brani dve uzastopne titule.
Novak Đoković (Foto: Jutjub)

Novak Đoković (Foto: Jutjub)

Iako je u pitanju najbolji teniser na planeti, koji je pritom u četiri navrata osvajao pomenuti turnir, organizatori ovog nadmetanja nisu imali obzira prema njemu kada su određivali kada će ko na teren u osmini finala. Đoković je, naime, posle velike borbe savladao Filipa Kolšrajbera sa 7:5, 7:5 i taj meč završio oko 21 sata po lokalnom vremenu. A već oko 16 časova po lokalnom, odnosno oko ponoći po srednjeevropskom vremenu, ponovo će morati da nastupi, odnosno samo 19 sati po okončanju prethodnog meča! Tada će igrati protiv Felisijana Lopeza, a tačan početak tog meča, četvrtog po redu na centralnom terenu, zavisiće od toka i trajanja tri prethodna. Počev u 11 sati po lokalnom, odnosno od 19 sati po srednjeevropskom vremenu, pre Novaka i Felisijana na igralište će izaći Rišar Gaske i Marin Čilić, pa Agnješka Radvanska i Petra Kvitova, a onda i Rafael Nadal i Aleksandar Zverev. Nema sumnje da su organizatori turnira u Indijan Velsu mogli da "svetskom broju 1", četvorostrukom šampionu i aktuelnom braniocu trona, omoguće dodatan predah. Ako ne već u vidu nastupa dan kasnije, a onda bar u kasnijem, večernjem terminu, što je ovoga puta omogućeno Sereni Vilijams i Simoni Halep, odnosno Dominiku Tijemu i Žo-Vilfredu Congi.
Pročitajte još:LJUBOMORA: Federerov dnevnik uvreda na račun ĐokovićaNovak pogodio skupljačicu lopti u glavu, a onda joj izazvao osmeh na lice (VIDEO)
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA