Najnovije

MOSKVA OKREĆE NOVI LIST: Rusija preispituje saradnju sa EU!

Ruski spoljnopolitički resor preispituje principe saradnje sa zemljama EU.

Vladimir Putin (Foto: kremlin.ru)

Vladimir Putin (Foto: kremlin.ru)

Ministarstvo inostranih poslova Rusije zajedno sa drugim resorima preispituje principe saradnje sa zemljama EU, saopštio je „Interfaks“, pozivajući se na diplomatski resor.

„Ispitujemo sve resore, strukture koje su sarađivale sa EU u različitim pravcima — a to je 18 sektora, a svaki sektor ima svoje podgrupe — šta je za njih interesantno, a šta nije, čega bi se trebalo otarasiti“, rekli su u Ministarstvu spoljnih poslova. Prema mišljenju diplomate, ne može se voditi saradnja po šemi „kao pre“, pošto zemlje EU sebe smatraju stranom koja može da ukazuje ruskim kolegama „šta da rade, a šta ne“. Rusiji tako nešto nije potrebno. „Mogerinijeva ima nekoliko oblasti saradnje sa Rusijom za koje je zainteresovana EU. Mi ocenjujemo ona pitanja koja za nas predstavljaju nesumnjiv interes“, dodao je on.
Pročitajte još:PRVI AMERIČKI OBAVEŠTAJAC UPOZORAVA: SAD i Japan samo ratom mogu da spreče nastanak „Velike kineske nacije“, a za to nemaju petlje!(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KAKAV MONSTRUM! Pregazio dečaka kombijem – dva puta!
Izvor: rs.sputniknews.com  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA