Najnovije

ISKORISTILA VEČE: Ovako izgleda Tijana Ajfon posle seksa (FOTO 18+)

Starleta Tijana Ajfon napustila je vilu „Parova“ na 24 časa, a tokom boravka u spoljnom svetu stigla je da se provede u gradu, ali i u krevetu.
Tijana Ajfon (Foto: TV Hepi)

Tijana Ajfon (Foto: TV Hepi)

Tijana je nakon izlaska iz vile „Parova“ otišla sa društvom u provod, a njena drugarica Mimi Oro spremno je dočekala drugaricu u separeu. Vesela ekipa je u klubu uživala do ranih jutarnjih časova, ali je Tijana očito rešila da iskoristi svaki trenutak „na slobodi“. - Tijana je upoznala jednog dečka u klubu, on je došao u njen separe, jer je poznavao starletinog druga. Tokom večeri su igrali i nazdravljali, a kako je vreme odmicalo, Tijana je sve prisnije komunicirala s njim. Popili su svi poprilično, a oko 4 sata ujutru krenuli su kući. Tijana je želela još da se zabavlja, pa je to rekla Mimi, koja se kratko raspravljala sa njom i potom otišla svojim putem - rekao je izvor i nastavio: - Sa Tijanom je ostao taj dečko, a ona ga je sve vreme grlila, a onda je on podigao i uneo u automobil. Odvezli su se u njegov stan, a nakon akcije u sobi, Tijana je htela da se istušira. Dečko joj je rekao u šali da izviri iz kabine i slikao ju je. Tijana je bila vesela i pripita, tako da nije pridavala značaj tome što je neko uslikao golu. Kod njega je provela noć, pa je ujutru samo svratila kući da se pozdravi sa roditeljima i otišla nazad u rijaliti - završava izvor. Podsećamo, Tijana Ajfon poznata je po skandalima i burnim aferama, a više puta je u medijima povezivana sa političarima, biznismenima i javnim ličnostima.
Pročitajte još:OPET SEKS NA FARMI? Filip dohvatio Modelsicu (VIDEO)GOLA TAMARA ĐURIĆ! Starleta pokazala velike grudi! (HOT FOTO)Zbog ove moje osobine ne znam koliko ću još da živim: Ksenija Pajčin najavila sopstvenu smrt! (VIDEO)
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA