Najnovije

Zbog ove moje osobine ne znam koliko ću još da živim: Ksenija Pajčin najavila sopstvenu smrt! (VIDEO)

Ksenija, koju je pre 6 godina ubio maneken Filip Kapisoda, nekoliko dana pre nego što je usmrćena je imala nekoliko zloslutnih intrevjua, kojima kao da je predvidela mračnu sudbinu.
Ksenija Pajčin (Foto: Jutjub)

Ksenija Pajčin (Foto: Jutjub)

Jedna od najtragičnijih priča na domaćoj estradnoj sceni odigrala se 17. marta 2010. godine kada je Filip Kapisoda prvo ubio svoju devojku Kseniju Pajčin, pa onda presudio sebi. Da njen život tada nije tragično ugašen, pevačica bi juče napunila 38 godina. Tragično nastradala Ksenija Pajčin dala je svoj poslednji intervju u četvrtak, 11. marta, samo nekoliko dana pre smrti. Bilo je to u emisiji "Skandalozno" kod Olje Crnogorac na TV Košava. Ono što je naročito bilo šokantno i, u neku ruku, bizarno jeste to što je pevačica u par navrata tokom razgovora prosto naslutila svoju sudbinu. Ona je izjavila "da će da se rokne". Ipak, poslednja rečenica koju je Ksenija izgovorila u intervjuu je ona od koje ćete se naježiti. www.youtube.com/watch - Sebi neću oprostiti to što sam toliko emotivna, a drugima što nisu ljudi kakvi sam mislila da jesu, ustvari, ja opraštam sve, moja definicija čoveka je da ti je Bog dao život, da budeš na zemlji, a ti ako nisi spreman za to, zaista ne treba da budeš tu , ili ako si emotivan kao ja, onda treba da razmisliš koliko još treba da budeš tu - rekla je tada pevačica. Pokojna pevačica je u emisiji pričala o tome da li i koliko još treba da živi, a neobičnim odgovorima uspela je da zbuni voditeljski par Olju Crnogorac i Marjana Kamenovića. U prepoznatljivom tonu, nekada jedna od najseksepilnijih Srpkinja govorila je kako se plaši braka i trudnoće, tvrdila da su muškarci glupi i otkrila da je sa Filipom u vezi zato što je on jedini čovek koji ume da je trpi.

Platila za sve,a nije bila kriva...

A photo posted by Ksenija Pajcin (@in_memoriam_ksenija_pajcin) on

Tada je pričala i o tome da li se sveti muškarcima. – Svetim se tamo gde treba, glupacima! Moram da im pokažem da su glupi, pošto su muškarci inače takvi - rekla je Kesenija koja, izgleda, nije imala naročito visoko mišljenje o muškoj populaciji.
Sa snimanja spota za pesmu "Hajde sestro" A photo posted by Ksenija Pajcin (@in_memoriam_ksenija_pajcin) on
Dens diva je u poslednjem intrevjuu priznala kakva je kada voli, a kakva kada raskida. – U ljubavi sam strastvena, nisam posesivna niti romantična, a ni ljubomorna. Nisam manipulator, možda jesam ako mi to neko dozvoli, ne volim puno da pričam, ako me voli, sve će shvatiti. Kada raskidam kažem dečku da je majmunčina, seljačina i da me ostavi na miru, jer ne mogu da ga podnesem. Šalu na stranu, ja sam dugo u ovom poslu, i uvek je bilo momaka koji se bore za nešto, a ni sami ne znaju za šta. Muškarcima je uvek smetalo to što sam samo svoja. To uvek najviše smeta, u bilo kom odnosu, zato treba imati prave ljude uz sebe, a ja to sad imam, jer generalno puno patim i užasno sam emotivna – rekla je Ksenija u svom poslednjem javnom pojavljivanju.
Pročitajte još:POPELA SE NA STO I ZAMEŠALA: Pogledajte Dušičin prljavi plesTEŠKO IH JE OBUZDATI: Koko Ti ispale ogromne grudi, a vama će oči kada ih vidite! (FOTO)ODAVNO JE NISMO VIDELI GOLU: Vratila se Anastasija Budić ko od majke rođene! (FOTO 18+)
Izvor: espreso.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA