Najnovije

SAMO ŠTO JE UŠAO U ĆELIJU: Kristijanov telefon se prijavio na Viber!

Kristijan Golubović, bivši farmer i osuđeni kriminalac, koji se od pre dva dana nalazi na odsluženju zatvorske kazne u Zabeli, rešio je da njegov telefon ostane aktivan, te se iste večeri kada je ušao u ćeliju putem mobilnog telefona preuzeo jednu android aplikaciju za komunikaciju.
Kristijan Golubović (foto: Jutjub printskrin)

Kristijan Golubović (foto: Jutjub printskrin)

Naime, broj Kristijana Golubovića pojavio se na listi korisnika aplikacije Viber, a kako nikome nije jasno kako žestoki momak koristi telefon dok je u zatvoru, novinari su pozvali poznati broj, da bi utvrdili ko njime upravlja sada. - Ja sam Kristijanov kum Davor, kod mene je njegov telefon. Juče sam instalirao neke aplikacije da bih poslao nešto, a Kristijan me je zamolio da njegov telefon bude kod mene dok je on na odsluženju kazne - rekao je za Alo Kristijanov kum, iako se Golubović u nekoliko navrata, tokom boravka na imanju u Lisoviću, hvalio kako je u zatvoru posedovao mobilni telefon, pa ne bi iznenadilo da to pokuša i sada.
Pročitajte još:
Podsećanja radi, Kristijan je već imao nekoliko zahteva u vezi sa boravkom u zatvoru, a pisalo se i da će Golubović imati posebno obezbeđenje tokom odsluženja, zbog čega su ga poredili sa Miloradom Ulemekom Legijom. Iako je odsluženje četiri godine robije pokušao da odloži, uz obrazloženje da mora da brine o bolesnoj majci, to mu nije pošlo za rukom, već je u sredu priveden. Izvor: Alo!

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA