Najnovije

JOŠ JEDAN "BEZOBRAZLUK" GENERALA BRIDLAVA: Ovaj put o izbeglicama i Rusiji!

VAŠINGTON - Glavnokomandujući NATO alijanse za Evropu, američki general Filip Bridlav, izjavio je nešto čime je u glavama svih normalnih ljudi širom sveta definitivno pokopao NATO alijansu.
General Bridlav (Foto: JuTjub)

General Bridlav (Foto: JuTjub)

Naime, čovek tvrdi da je izbeglički talas iz Sirije nastao zbog vazdušnih udara Rusije u toj zemlji. On optužuje Moskvu i Damask da su napravili zajednički plan i da bombardovanjem mirnog stanovništva u Siriji žele da dodatno vrše pritisak na Evropu, tako što će bombardovanjem prouzrokovati veliki talas izbeglica. "Oni izbeglice koriste kao oružje. Žele da slome Evropu na taj način." - kaže Bridlav, prenosi Fajnenšel Tajms. General Bridlav je istakao da je do tog zaključka došao, jer i Sirija i Rusija koriste "slabiji tip bombi" u udarima po mirnom stanovništvu, te da je cilj tih udara zapravo zastrašivanje stanovništva, kako bi ih naterali u "izbeglištvo", navodi američki list. Ova izjava je potpuno nenormalna, jer je opšte poznata stvar da je izbeglički talas nastao mnogo pre vazdušnih operacija Rusije, ali ona dodatno svedoči da je NATO potpuno poražen u propagandnom ratu koji pokušava da vodi protiv Rusije.
Pročitajte još:OLBRAJTOVA PROGOVORILA SRPSKI: Amerikanci ne mrze Srbe (VIDEO)FORBS OTKRIVA RUSKU STRATEGIJU: Više nemaju šta da izgube, da bi opstali moraju da budu kao Sparta
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA