Najnovije

ROGOZIN ODGOVORIO: General Bridlav je specijalista za afganistanske svadbe!

MOSKVA - Vicepremijer Rusije Dmitrij Rogozin odreagovao je na izjave glavnokomandujućeg NATO snagama u Evropi, američkog generala Filipa Bridlava, koji je optužio vazdušne snage Ruske Federacije da koriste neprecizno oružje u Siriji.
Dmitrij Rogozin (Foto: JuTjub)

Dmitrij Rogozin (Foto: JuTjub)

„Specijalista za bombardovanje avganistanskih svadbi prebacio je krivicu na nas i optužio nas za ’neprecizno bombardovanje‘“, napisao je Rogozin na svojoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuk. Bridlav je ranije izjavio da ruski partneri koriste oružje koje se ne odlikuje visokom preciznošću. Prema njegovim rečima, upotreba „nepreciznog oružja“ dovodi do velikog priliva izbeglica, među kojima se mogu naći „strani ekstremisti“. General takođe insistira da je „mešanje Rusije u sirijski konflikt zakomplikovalo situaciju“. On je rekao i da „Rusija ne radi mnogo za borbu protiv Islamske države i umesto toga pomaže (predsedniku Sirije Bašaru el) Asadu“. Moskva je ranije više puta odbacivala slične navode, naglašavajući da vrši vojno-vazdušnu kampanju u Siriji isključivo protiv terorista Islamske države i drugih terorističkih organizacija.
Pročitajte još:TURCI TUKU SVOM SNAGOM: Snimak napada na Ruse! (VIDEO)TRAMP PRETUKAO BODIBILDERA: Oborio ga na zemlju i savladao sa par udaraca u glavu! (VIDEO)
  Izvor: Vostok

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA