Najnovije

Tramp sve bliži kandidaturi za Belu kuću

Glasanje za demokratsku i republikansku nominaciju u predsedničkoj trci sinoć je održano u nekoliko američkih država. Na takozvanom super utorku najveći broj delegata prema očekivanjima osvojili su Hilari Klinton u demoktratskoj, odnosno Donald Tramp u republikanskoj partiji.
Donald Tramp (Foto: Jutjub)

Donald Tramp (Foto: Jutjub)

Ubedljive pobede Klintonova zabeležila u DŽordžiji, Virdžiniji, Alabami, Masačustesu, Teksasu, Teneziju i Arkanzasu gde je osovojila ukupno 873 delegata, naspram 296 Bernija Sandersa. Sanders je zabeležio pobede u rodnom Vermontu, Oklahomi, Minesoti i Koloradu. - Uloga na ovim izborima nikada nije bio veći, a retorika koju čujemo sa druge strane nikada nije bila gora – rekla je Hilari. U republikanskoj partiji, Tramp je osvojio 251 delegata, upola više od njegovih najbližih konkurenata, senatora Kruza 114. i Marka Rubia 53.
Pročitajte još:TENKOVI ISLAMISTA LETE U VAZDUH: Ovako biju Asadovi „Tigrovi“! (VIDEO)SMRT NIKAD NE SPAVA: „Zveknuo“ ga snajper tokom intervjua! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)NOVI INCIDENT U SIRIJI: Turska vojska pucala na Ruse!
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA