Najnovije

RUSKI NOVINAR ISPROZIVAO VUČIĆA: Da li on misli da je njegov narod glup? (VIDEO)

Srpska poslovica „na nebu Bog, a na zemlji Rusija“ oduvek je potvrđivala duhovno i etničko jedinstvo Rusa i Srba. U poslednje vreme Srbija, koju Rusija smatra saveznikom na Balkanu, preduzima značajne korake ka NATO paktu, a to jako ljuti Moskvu. Da li su namere Srbije ozbiljne? Zašto Rusija gubi svoje tradicionalne saveznike? Koga je već izgubila i ko je sledeći?

Ruski voditelj napao Vučića (Foto: Jutjub)

U emisiji „Pravo glasa“ ruski novinar, Roman Babajan, prozvao je NATO premijera Srbije. On je upitao premijera kako misli da će NATO da brani njegov naroda kada je NATO oteo Kosmet od Srbije. Potom ga je upitao da li on misli da njegov narod čine potpuni idioti. Emisija “Pravo glasa” emituje se uživo na programu TV Centar koji se gleda u 83 regiona Rusije – površina na kojoj živi 100 miliona stanovnika. To je tok-šou, mesto za diskusiju i arena za političke bitke; to je emisija u kojoj se postavljaju aktuelna pitanja i koja se ne ograničava najednostavne odgovore. Ovde ne postoje tabu teme i nezanimljiva mišljenja. U emisiji je mikrofon uvek uključen za one koji nisu ravnodušni i koji ne žele da ćute. “Pravo da glasaju“ imaju svi.
 
Ruski voditelj napao Vučića! Ruski voditelj napao Vučića! Mediji su prećutali ovo, ali mi nećemo. :) Jutjub link - https://www.youtube.com/watch?v=woaO7JTN6L4 Posted by NE U NATO on Sunday, March 20, 2016
Izvor: srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA