Najnovije

KAKAV POTEZ: Preleteo iz SPS u SNS uživo na TV (VIDEO)

Socijalista Miloš Manča Stojković iz Niša, pred kamerama, potpisao pristupnicu Srpskoj naprednoj stranci.

Preleteo iz SPS u SNS uživo na TV (Foto: Jutjub)

Aktuelni predsednik niške gradske opštine Palilula i dugogodišnji socijalista Miloš Stojković zvani Manča, potpisao je pristupnicu Srpskoj naprednoj stranci uživo u programu televizije Belami!
Kako je rekao "Niškim Vestima", ovo se desilo sasvim spontano.
- Nisam zadovoljan odlukom SPS-a da se raspuste Opštinski odbori i formira Radna grupa s 13 veličanstvenih u kojoj vlada nepotizam. Načelnik Nišavskog okruga Aleksandar Cvetković je na gradskoj izbornoj listi, a njegov sin na opštinskoj. Žao mi je što sam dva i po mandata bio potpredsednik Gradskog odbora SPS-a, što sam 2000. godine doživljavao stresove i što su pucali na mene s ulice dok sam bio u Gradskom odboru stranke. Žao mi je i što sam bio 12,5 godina predsednik Opštinskog odbora - pokajnički je izdeklamovao Stojković.
On je dodao da je visoke funkcionere socijalista upoznao sa stanjem u Nišu.
Pisao sam Dačiću, obratio se Saši Antiću i Žarku Obradoviću i rekao im da su dozvolili da predsednici svih 5 opštinskih odbora u Nišu pređu u drugu stranku - dodao je Stojković.
Kod naprednjaka je, kaže, prešao jer veruje da rade dobar posao, a ne da bi bio na funkciji.
- Posle potpisivanja pristupnice dobio sam mnogo čestitki. Nisam otišao u SNS da bih bio na izbornim listama jer su ih oni već predali, već zato što se Vučić približio narodu, kao i predsednik Palilule DŽunić - dodaje on.
Boban DŽunić (SNS) očekuje da će još socijalista poći Stojkovićevim stopama.
- Imajući u vidu agilan rad predsednika naše stranke Aleksandra Vučića kao premijera, a i moj kao predsednika opštine, Stojković je prepoznao snagu i energiju koja je potrebna za napredak. Zato je javno potpisao pristupnicu. S obzirom na to da je on i predsednik Opštinskog odbora SPS-a, očekujem da i ostali članovi te partije krenu njegovim stopama - poručio je DŽunić, prenosi sajt Espreso. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA