Najnovije

SRAMOTA: Maturanti gimnazije u Danilovgradu obeležili početak NATO agresije, slede im kazne! (VIDEO)

PODGORICA - Maturanti danilovgradske gimnazije koji su juče sa razglasa pustili zvuk sirene za uzbunu i bacili papirne avione, u znak pomena na žrtve NATO bombardovanja, kažnjeni su i njima će, kako navodi Ministarstvo prosvete, shodno propisima biti izrečene vaspitne mere.

Maturantima slede kazne! (Foto: Jutjub)

Iz Ministarstva navode i da će se preduzeti mere kako bi se utvrdilo da li su učenici imali podršku i pomoć nastavnika, koji će biti sankcionisani ako se utvrdi da su učestvovali u organizovanju performansa, navodi se u daljem saopštenju.

"Ovakvim ponašanjem, prevashodno, učenici pokazuju nekulturu prema ustanovi u kojoj se školuju, kao i prema prosvetnim radnicima koji u njoj rade. Ministarstvo prosvete očekuje od učenika i prosvetnih radnika da budu odgovorni i ponašaju se u skladu sa svojim pravima i obavezama, jer se ovakvo i slično ponašanje u obrazovno-vaspitnoj ustanovi neće tolerisati", kazali su u Ministarstvu prosvete.

"Izvođenje performansa neprilične sadržine od strane učenika Vladimira Vukovića, M. B., Jovana Lazarevića, Janka Stojovića, Dragoslava Novovića i Dušana Markovića, koji su uzurpirali imovinu JU Gimnazija 'Petar I Petrović NJegoš' Danilovgrad, predstavlja nepoštovanje obrazovnog sistema i obrazovno-vaspitne ustanove" navodi se još u saopštenju Ministarstva prosvete. Izvor: Vijesti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA