Najnovije

GOSPODAR NEBA "TUPOLJEV": Ruska armija modernizuje strateški bombarder TU-160! (VIDEO)

Nadograđena konfiguracija strateškog ruskog bombardera „tupoljev“ Tu-160 mogao bi da poleti 2019. godine, izjavio je komandant Vazduhoplovnih snaga Viktor Bondarev. Ruske Vazduhoplovne snage planiraju da kupe najmanje 50 takvih aviona.
TU-160 (Foto: Flickr)

TU-160 (Foto: Flickr)

„Verujem da će unapređeni TU-160 poleteti 2019. godine“, rekao je on, odgovarajući na pitanje o izgledima za nastavak proizvodnje aviona „tupoljev“ Tu-160. www.youtube.com/watch Prošle godine odlučeno je da se nastavi proizvodnja bombardera „tupoljev“ Tu-160 i da se odloži razvoj nove generacije bombardera do nekog kasnijeg datuma. www.youtube.com/watch Zamenik ruskog ministra odbrane Jurij Borisov izjavio je da će nadograđeni „tupoljev“ Tu-160 imati potpuno nove parametre u poređenju sa avionima koji su trenutno u upotrebi. On je dodao da će proizvođači nastaviti sa pripremama za proizvodnju unapređenih bombardera u skladu sa rasporedom, trudeći se da eliminišu postojeće nedostatke. www.youtube.com/watch Modernizovana verzija ruskog strateškog bombardera „tupoljev“ Tu-160 biće opremljena nekolicinom najnovijih raketa i najsavremenijim motorima. www.youtube.com/watch Novi motori omogućiće da avion preleti dodatnih 1.000 kilometara.
Pročitajte još:Nema povlačenja: Neodlučnost Zapada i Putinova geopolitička igra u Siriji i UkrajiniROGOZIN ODGOVORIO: General Bridlav je specijalista za afganistanske svadbe!TURCI TUKU SVOM SNAGOM: Snimak napada na Ruse! (VIDEO)
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA