Najnovije

"Bakire, tvoj otac Alija je zvao mudžahedine da izvrše genocid nad Srbima u BiH, pa odakle ti smelosti da pretiš tužbom?!"

BEOGRAD - Vi i vaši sunarodnici negodujete jer je Haški tribunal osudio srpske generale i državnike Republike Srpske na „samo“ 1150 godina robije za muslimanske žrtve. Zašto niste nikada osudili zločine nad Srbima u Bosni? Zašto nikada niste zahtevali da i muslimanski generali Atif Dudaković, Ejup Ganić i Naser Orić dobiju pravednu kaznu zbog počinjenog genocida nad Srbima u Srebrenici, Kravici, Bratuncu, Sarajevu..., pitanja su koje postavlja Udruženje porodica kidnapovanih i ubijeni na KiM reagujući na pretnje predsedavajućeg predsedništva BiH da će ta zemlja tražiti reviziju tužbe za genocid protiv Srbije nakon presude Radovanu Karadžiću.

Alija u društvu mudžahedina (foto: Jutjub printskrin)

"Bakire odakle vam ponovo smelost da opet pretite „nekom“ tužbom za agresiju i genocid Srbije nad muslimanima?! A dobro znate da je vaš otac Alija kao vrhovni komandant Bosne pozvao Mudžahedine iz Arabije i Teherana da u ime Alaha i Al-kaide i sve to u cilju stvaranja ISIS muslimanske države, izvrše genocid nad Srbima u Bosni", navodi se u obraćanju.
Iz udruženja poručuju i majkama Srebrenice "koje su nezadovoljne presudom od 40 godina za Radovana Karadžića jer traže doživotnu robiju". 
"Da li vi znate kako je našim majkama sa Kosova i iz Metohije, a da nijedan od albanskih komandanata zločinačke 'OVK-a' nije dobio niti jednu godinu zatvora?! Vi ste Bakire pozvali premijera Vučića da dođe u Srebrenicu da se pokloni muslimanskim žrtvama. Kakva je bila vaša garancija za njegov život videlo se u svim domaćim i stranim medijima, pokušaj linča premijera Srbije. Vi ste bili organizator tog linča!", podseća se u saopštenju, a potom dodaje "poruka liderima regiona":  "Nema pomirenja u regionu bez pravde za srpske žrtve po komandnoj odgovornosti!" Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA