Najnovije

SKANDAL NA RTS: Prave emisiju o Šešeljevoj presudi - bez radikala?! Govore predstavnici DS, DSS i SNS

U petak, 31.marta, u emisiji "Da možda ne", predstavnici izbornih lista SNS-a, DSS-a i DS-a govoriće o presudi Haškog tribunala lideru SRS-a dr Vojislavu Šešelju.

Baš su smešni ovi tviteraši (Foto: Jutjub)

U emisiju su pozvani da učestvuju i kažu svoj stav o Vojislavu Šešelju i njegovim "ratnim zločinima", Miroslav Lazanski (SNS),  Sanda Rašković-Ivić (DSS-Dveri), Gordana Čomić (DS), ali nijedan predstavnik radikala.
Nemanja Šarović, potpredsednik SRS-a kaže da ovo nije prvi put da RTS pravi emisije o Šešelju bez učešća i jednog radikala, i da je ovaj slučaj odličan pokazatelj "ko je režimska opozicija", aludirajući na učesnike u emisiji. - Prošlo je godinu ipo dana od kako je Vojislav Šešelj došao, RTS organizuje ko zna koju emisiju po redu o Šešelju i o radikalima, a ne zove bilo koga od nas. Jedino što je dobro je to što će se videti ko je lažna režimska opozicija i ko su ti kojima režim daje medijski prostor čak i u onim trenutcima kada je očigledno da su jedini koji su pozvani da govore o tome upravo Vojislav Šešelj ili neko iz Srpske radikalne stranke. Apsolutno je istina da je jedina opozicija Vučićevom režimu Šešelj i SRS. Jedini koga se boji Aleksandar Vučić, odnosno plaši, jedini ko se nije obrukao u prethodnih 25 godina na političkoj sceni Srbije, jedini koji je dokazao da je spreman da se žrtvuje za svoje ideje i da neće zarad vlasti praviti bilo kakve trule kompromise je Vojislav Šešelj. Jeste da nas ponovo neće gledati na RTS-u kao ni prethodnih godina, ali će makar biti dobro kao otrežnjenje svih građana Srbije, ja sam siguran, jer nema čoveka bez obzira na političko opredeljenje u Srbiji, nikoga poštenog, nikoga sa obrazom ko neće reći da je u toj emisiji morao gostovati samo jedan gost, i to dr Vojislav Šešelj - kaže Šarović. Pošto se emisija Da možda ne, na RTS-u emituje u petak, postoji još vremena da se velika greška srpskog javnog medijskog servisa popravi, tako što će na kraju ipak biti pozvan i neko iz SRS-a. Izvor: srbin.info/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA