Najnovije

A VAMA SMANJUJU PENZIJE: Evo koliko je Vučić platio Gonciću za glavnu ulogu u predizbornom spot SNS!

Velika prašina se digla u javnosti zbog najnovije glavne uloge proslavljenog glumca Svetlislava Goncića u predizbornom spotu Srpske napredne stranke.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Veći deo javnosti osudio je odluku proslavljenog glumca Svetlisala Goncića da prihvati glavnu ulogu u predizbornom spotu Srpske napredne stranke koji se već nedelju dana emituje na nacionalnim televizijama.
Međutim, kako se čini, nije Goncić odlučio da prihvati ulogu u Vučićevom predizbornom spotu jer veruje u naprednjačku ideologiju. Budući da je Vučić u okviru mera štednje skresao budžetska sredstva za proizvodnju filmova, uloge u predizbornim spotovima postale su isplativije za starije glumce sa finansijskim poteškoćama.
Kako tvrde sagovornici Telepromptra iz Srpske napredne stranke, Goncić je za snimanje predizbornog spota dobio pozamašnu novčanu nadoknadu.
– Bule je od snimanja tog predizbornog spota zaradio oko 30.000 evra. To je suma koja se spomnje u stranci. Vučić je sa Buleton direktno pregovarao pa se ne zna precizna suma. Da li je nešto manja od 30.000 evra ili nešto veća… Uglavnom, oko 30.000 evra je koštala njegova uloga. Taj novac sigurno nije isplaćen preko računa stranke, niti će se pojaviti u konačnom izveštaju o troškovima kampanje. Verovatno će tvrditi da je Bule sve to odradio besplatno, tvrdi sagovornik Telepromptera.
Drugi sagovornik Telepromptera iz SNS-a dodaje da je čuo da je Goncić od Vučića dobio 25.000 evra za ulogu u predizbornom spotu. Da su Goncić i Vučić još ranije dogovarali predizbornu saradnju dokazuje i njegovo prisustvo na večeri povodom dolaska princa Čarlsa koju je organizovao Vučić u Domu garde. Vučić na večeru sa Čarlsom nije pozvao predsednika Tomislava Nikolića i njegovu suprugu, ali jeste Goncića i, na iznenađenje svih, Nenada Čanka kog je, da stvar bude interesantnija, novosadski sud oslobodio optužbi za krvnično prebijanje Pavla Lešanovića 2012. godine. Izvor: Telepromter

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA