Najnovije

Ovako su huligani u Zagrebu napali srpske igrače i vikali Srbe na vrbe! (VIDEO)

Futsal derbi hrvatskog prvenstva između Dinama i Nacionala prekinut je na poluvremenu, jer su huligani iz navijačke grupe "Bed blu bojs" utrčali na teren uz vređanje i povike srpskim igračima koji nastupaju za goste "Ubićemo vas" i "Zaklaćemo vas".

(Foto: Fejsbuk)

Za Nacional igraju srpski futsaleri Mladen Kocić i Borko Surudžić, a oni su prema poslednjim informacijama prošli bez povreda.
BBB su tokom prvog poluvremena vređali igrače i uprave gostiju. U jednom trenutku navijači Dinama su napali upravu Nacionala, koja je bila na tribinama, a zatim su uleteli na teren i počeli su da udaraju igrače protivničkog tima. 
Video napada Posted by Nacional Zagreb FC on Sreda 30. mart 2016.

Oba tima su se tokom noći oglasila saopštenjima, a najgore je prošao golman Nacionala Ivan Pavlić kome su navijači Dinama razbili glavu. Predsednik Nacionala Ivica Đola je poveo futsalere u svlačionicu i oni se nisu vratili na teren.
Policija, koja je kasno reagovala, je saopštila da su incident izazvali navijači Dinama, a prema poslednjim informacijama povređenu su tri osobe.  Nacional je u trenutku prekida vodio sa 2:0. 
EKSKLUZIVNO!!!Ovo je Danijel Perić koji je pokrenuo napad i udario predsjednika Nacionala Zagreb.Ponosni član, nema š... Posted by Nacional Zagreb FC on Sreda 30. mart 2016.
Nacional je tokom noći na društvenim mrežama objavio nove snimke napada. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA