Najnovije

Ruski džihadisti: Alah nam je dao gvozdene rakete, koristićemo ih protiv otpadnika Putina

MOSKVA - Lider ćelije Islamske države koja ima uporište na jugu Rusije pozvao je muslimane da se uključe u borbu protiv nevernika, kao i da napadnu Vladimira Putina.
Ruski džihadisti (Foto: Printskrin)

Ruski džihadisti (Foto: Printskrin)

Abu Jaser, navodni zamenik predvodnika džihadističke grupe Kavkaska provincija, pozvao je džihadiste da "napadnu otpadnike konopcima i noževima". Snimak je načinjen u šumi, grupa militanata stoji iza lidera, a iza njih je okačena crna zastava, jedan od simbola Islamske države. "Želim da kažem svim pripadnicima Kavkaske provincije, svim vernicima, svim onima koji su odani kalifatu, da emigriraju u zemlje džihada, a ako ne mogu, da napadnu otpadnike konopcima i noževima. Sa nama su milioni muslimana u Rusiji. Hajmo zajedno, braćo, osvojimo teritoriju i proširimo je", naveo je Jaser. Držeći automatsku pušku u ruci, Jaser je uputio pretnje ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. "Želim da kažem braći iz Kavkaske provincije i u Rusiji da nam je Alah dao gvozdene rakete i da ćemo ih mi koristiti protiv otpadnika Putina i njegovih prijatelja, njegovih pasa", zaključio je Jaser.
Pročitajte još:PUTIN KROJI NOVU MAPU SVETA: Osvojio je Siriju i Bliski istok, na red dolazi Evropa?!DŽihadisti masovno prelaze na stranu građana, u centru Rake vijori se zastava Sirije!
Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA