Najnovije

ŠEŠELJ: Istraživanja o predsedničkim izborima potpuno netačni, to rade poznati prevaranti!

Nakon što je NSPM objavila rezultate najnovijeg istraživanja o predsedničkim izborima lider radikala žestoko je opleo kako po Vukadinoviću tako i po samom istraživanju.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Rezultati istraživanja, između ostalog, pokazuju da građani Srbije, ocenjujući pojedine ličnosti na skali od jedan do pet, gotovo identičnu ocenu daju lideru radikala Vojislavu Šešelju (2,19) i političkom analitičaru i poslaniku Đorđu Vukadinoviću (2,17).
– Mi smo dobili gotovo iste ocene? (ha-ha) Đorđe Vukadinović istaknuti političar?! Katastrofa, umreću od smeha. Dobro sam ja za njega svojevremeno rekao da je jedna obična starleta, jer on stvarno jeste starleta, a ne političar – rekao je Šešelj, koji smatra da je njegov rejting znatno veći nego Vukadinovićev.
– Istraživanje koje radi NSPM je netačno, to rade poznati prevaranti iz Nove srpske političke misli, koji kroje rezultate po svom nahođenju, a nikad nijedno istraživanje nisu obavili – kaže vođa radikala.
S druge strane, direktor NSPM-a i poslanik Đorđe Vukadinović navodi da je ocena o kojoj govorimo srednja, te da je nastala kao zbir svih ocena kojima su građani ocenjivali političare.
– Pojedini imaju puno petica i puno jedinica, dok drugi imaju dvojke i trojke, poput mene. Aleksandar Vučić ima 35 odsto petica, a 18 odsto jedinica. Vuk Jeremić i Ivica Dačić imaju po 12 odsto petica, Tomislav Nikolić ima 10 odsto petica, a Zorana Mihajlović ima šest odsto petica, ali ima dosta četvorki i trojki. Najviše jedinica imaju Šutanovac, Tadić i Šešelj, s tim što Šešelj ima i dosta petica. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA