Najnovije

DVERI: Skandalozna podvala SNS-a

BEOGRAD - Dveri su zasmetale moćnima koji uništavaju Srbiju i sada žele da prljavom kampanjom i sajber napadima unište besprekoran kredibilitet Dveri, stoji u novom saopštenju Dveri.

Boško Obradović - predsednik Srpskog pokreta Dveri (Foto: JuTjub)

Dveri podsećaju da su napadi počeli 8. marta kada su napravljeni Fejsbuk stranica i Jutjub kanal takozvane „Unije žena Dveri“ i postavljen video navodnih instrukcija ženama da budu poslušne i pokorne muškarcima što nema veze sa politikom Dveri. Nakon ovoga su usledile i druge manipulacije, obaranje sajta stranke i slični napadi,  - Sada je na delu novi napad, toliko perfidan da je jasno koliko naša borba mrsi račune moćnika kojima smetamo. Nakon što smo objavili spot o istini o bankarskom sektoru, napravljen je lažni Jutjub kanal Dveri, na kojem su postavljeni gotovo svi naši spotovi, što daje privid da je kanal zvaničan, a poslednji spot o bankarskom sektoru je izmenjen u jednom detalju, jednom suštinski važnom detalju. Ovo je zvaničan spot u kojem se vidi mapa Srbije. Ovo, pak, je lažni spot u kojem je mapa Srbije prikazana bez Kosova i Metohije. Na ovaj način su moćnici pokušali da nas predstave kao grupu ljudi koji ne smatraju Kosovo i Metohiju delom Srbije, što nema veze sa istinom i politikom Dveri koju vodimo od osnivanja. Pokušali su ponovo da nas ocrne, ali nisu uspeli -  stoji u saopštenju Dveri.

Dveri za najnoviji napad krive SNS. - Medijski informativni štab SNS-a pokušao je da nas, po svom običaju ocrni, ali u tome nije uspeo. Žao nam je gospodo iz SNS-a, budno motrimo na vašu najprljaviju kampanju protiv jedine istinske opozicije Dveri-DSS. Imaju trud i finansijska sredstva za ovakve prljave akcije, ali nemaju glavnu stvar. Istinu. I to razumni građani znaju. 24. aprila recite „NE“ lažima i manipulacijama, a „DA“, istini, pravdi i sreći - zaključuju Dveri u svom saopštenju. Pogledajte originalni video: Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA