Najnovije

NEPOBEDIVI Zvezda u 90. minutu do remija u Čačku pred meč sa Partizanom!

Fudbaleri Borca i Crvene zvezde remizirali su sa 1:1 u Čačku, pa su crveno-beli bez poraza završili superligaški ciklus od 30 mečeva.

Aleksandar Katai( Foto: crvenazvezdafk.com)

Malo je nedostajalo da Borac posle 5:1 u Kupu ponovo bude koban po crveno-bele, ali je Ugo Vijeira kao rezervista u 90. minutu zatresao mrežu odličnog Bajića.
Kombinovani tim crveno-belih je u Čačku inače imao uvertiru za naredni vikend i "večiti derbi", pošto će na stadionu Rajko Mitić gostovati Partizan već na startu plej-ofa.
Miodrag Božović rešio je da odmori nekoliko igrača, uz to su zbog kartona pauzirali Ibanjez i Donald, pa su mesto u startnoj postavi dobili Cvetković, Rendulić, Anđelković i Sikimić. I pored toga, Zvezda je imala inicijativu u prvom delu, ali jalovu. Ozbiljnija šansa nije se napravila, Sikimić je bio neprimetan, Katai i Srnić su slali loptu pravo u golmana Bajića, a jedan kiks odbrane bio je dovoljan Borcu. Posle jednog prekida, katastrofalno su bili postavljeni defanzivci Zvezde, pa je zaboravljeni Obradović u srcu šesnaesterca bio usamljen, dovoljno da iskoristi pas Vujaklije i matira Kahrimana. Katai je i dalje bio daleko igrom od jesenje forme, što se osetilo u Zvezdinoj igri. Nedostajala je dugo oštrina i majstorija koja bi promenila tok meča, Ristić je u nastavku jednim odličnim slobodnim udarcem namučio Bajića, zatim i izvođenjem kornera, kada je uposlio Rendulića. Božović je pokušao da razdrma tim uvođenjem Vijeiru u igru umesto Sikimića, ali je Portugalac bio samo sebičan pri slobodnom udarcu Ristića. Postavio je petu u želji da preusmeri loptu na atraktivan način, ali je prokockao priliku, posle čega je Božović u igru uveo još Orlandića umesto Plavšića. Borac je svaku priliku koristio da potroši vreme i vreba kontru, nije uspeo samo da se izbori sa ofsajd zamkama. Kada su i navijači gostiju počeli da gube nadu, Vijeira je na lukav pas Srnića odlično i brzo reagovao u šesnaestercu, matiravši Bajića za bod i dobar završetak superligaškog ciklusa pred plej-ofa. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA