Najnovije

PARTIZAN SPREMAN ZA DERBI Božinov se raspucao, majstorije Ilića presudile Mladosti

Razigrali su se fudbaleri Partizana za kraj ligaškog dela Superlige i savladali Mladost na svom terenu sa 4:0 (2:0) u 30. kolu. Dvostruki strelac Valeri Božinov i kapiten Saša Ilić napravili su lepu crno-belu uvertiru pred večiti derbi i gostovanje Crvenoj zvezdi na startu plej-ofa sledećeg vikenda.

Valeri Božinov( Foto: partizan.rs)

Puleni trenera Ivana Tomića su ujedno nastavili odličnu seriju i došli do šeste uzastopne pobede, a šansu da debituje u prvom timu dobio je mladi defanzivac Nikola Milenković, rođen 1997. godine.
Posebno su raspoloženi bili Valeri Božinov i Saša Ilić, pa je prvi obeležio prvo poluvreme, a legendarni vezista nastavak meča. Posle samo šest minuta zatresla se mreža Mladosti. Za vođstvo Partizana pobrinuo se Božinov iz penala koji je iznudio opet odlični Nemanja Mihajlović. Brzonogi krilni napadač nije imao sreće da se upiše u strelce, promašio je tri dobre prilike, ali su crno-beli udvostručili prednost pred odlazak na predah. Partizan je bolju igru krunisao akcijom Golubovića i Evertona koju je lako završio Božinov drugim pogotkom. U drugom delu na scenu je stupio Saša Ilić. Pokazao je da mu godine ništa ne mogu i sa dve majstorije overio trijumf. Božinov je posle dva gola upisao i asistenciju, pronašao kapitena crno-belih koji je napravio dar-mar u kaznenom prostoru i lepo prebacio golmana Krznarića za 3:0 u 57. minutu. Tačku je stavio nedugo zatim i još jednom potvrdio da je klasa večna. Mladi Vlahović mu je vratio loptu, a Ilić je sa oko 15 metara maestralno pogodio gornji desni ugao. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA