Najnovije

Gotovo je! Berluskoni i Galijani tri sata pregovarali sa Brokijem - Mihajlović je praktično bivši...

Pre nešto više od dve nedelje, gazda Rosonera obećao je srpskom treneru da će ga ostaviti na klupi do finala Kupa Italije sa Juventusom, ali je potom usledila serija očajnih rezultata i više nije bilo strpljenja

Siniša Mihajlović (foto: Jutjub)

Siniši Mihajloviću su definitivno spakovani koferi u Milanu. Srpski trener je izgleda stigao do svoje poslednje stanice, a naredna ga definitivno vodi sa klupe Rosonera. Kako piše ugledna italijanska Gazeta delo Sport, gazda Rosonera Silvio Berluskoni rešio je da ubrza proces odlaska aktuelnog šefa struke, pa je večeras u Milanu bio na večeri sa izvršnim direktorom Adrijanom Galijanijem i trenerom mladog tima Kristijanom Brokijem, a pregovori su trajali čitava tri sata i završeni su u 23.20 večeras.
Pre nešto više od dve nedelje, Berluskoni je obećao Mihajloviću da će ga ostaviti na klupi do finala Kupa Italije sa Juventusom, ali je potom usledila serija očajnih rezultata i prvi čovek kluba više nije imao stpljenja.
Dolazak Brokija na klupu Rosonera pominjao se još prošle godine, kada je trener bio Pipo Inzagi, ali je nakon njegovog odlaska pala odluka na bivšeg selektora Srbije.
Milan se nakon 32. kola italijanske Serije A nalazi na razočaravajućoj šestoj poziciji. Izvor: Mozzartsport.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA