Najnovije

Radonjić o poslednjem napadu: Bilo je logično da lopta bude kod Jovića

Samo jedna lopta, samo jedan napad i dobra realizacija delila je Crvenu zvezdu od velike pobede nad CSKA usred Moskve. Ali, nije se dalo crveno-belima da u Beograd ponesu jedan, zlata vredan brejk.

Dejan Radonjić (foto Jutjub)

Momentalno po završetku utakmice prostrujao je kritički na to zašto je Stefan Jović rešavao poslednji napad, uprkos tome što je meč završio sa 15 poena i sedam asistencija i praktično bio od instrumentalnog značaja za crveno-bele. 
"Čestitam protivniku na još jednoj pobedi i vođstvu u seriji. Mi smo igrali bolje u odbrani nego u prvom meču i to se videlo. Učinili smo da izgubimo manjom razlikom nego u prvom duelu, a oni verovatno imaju najbolji napad u Evroligi. Bili smo jako dobri od samog početka utakmice, imali smo neke probleme u napadu u trećoj četvrtini, ali uspeli smo da meč uvedemo u dramatičnu završnicu. Čak smo mogli i do pobede. Uprkos svemu, ponovo smo prikazali dobru partiju. U Beogradu ćemo dati svoj maksimum", poručio je Radonjić na konferenciji za medije, a na pitanje zašto je baš mladi plejmejker imao zadatak da donese pobedu trofejni stručnjak je kratko prokomentarisao:
"Bila je logična odluka da lopta bude u Jovićevim rukama, jer je bio u odličnoj poziciji i pre toga je postigao neke važne poene. Odigrao je sjajno", zaključio je Radonjić.
Treća utakmica igra se u ponedeljak od 20.45 u Kombank Areni. Izvor: Mozzartsport.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA