Najnovije

NBA: Počeo plej of, brejk Indiane

Sinoć u najjačoj ligi sveta počelo doigravanje. Odigrana su četiri meča.

Pol DŽordž( Foto:NBA.com)

Jedinu pobedu gostiju sinoć je zabeležila Indiana na gostovanju u Torontu i tako uspela da prebaci prednost domaćeg terena na svoju stranu. Goste je predvodio fenomenalni Pol DŽordž sa 33 poena, dok je sa druge strane podbacio tandem najboljih igrača Toronta DeRozen-Lauri koji je kombinovano ubacio samo 25 poena ( šut iz igre 8-32, slobodna bacanja 8-15). Naredna utakmica serije se igra takođe u Torontu.

Golden Stejt je lagano savladao Hjuston, ali ono što svakako unosi nemir među navijače Ratnika je povreda najboljeg igrača lige Stefa Karija. On je fenomenalno počeo meč, za poluvreme postigao 24 poena ali se u poslednjem minutu poluvremena požalio na povredu stopala desne noge. Pokušao je da nastavi utakmicu u drugom poluvremenu ali je izašao već posle 2 minuta igre i nije se vraćao. Iako je igrao samo 20 minuta Kari je bio i najefikasniji igrač utakmice sa 24 poena.

Najneizvesniji meč večeri se igrao u Atlanti, gde je domaća ekipa uspela da isčupa pobedu u poslednjim trenutcima protiv Bostona. Fantastičaj je bio tri Horford-Tig-Bejzmor kombinovano ubacivši 60 poena. Kod poraženog Bostona najefikasniji je bio Tomas sa 27 poena i 8 asistencija.

Oklahoma je zabeležila najubedljiviju pobedu večeri nad Dalasom. Pobeda od 38 poena razlike najbolje oslikava stanje na terenu, a koliko je Dalas bio loš najbolje pokazuje činjenica da je jedino Novicki postigao dvocifren broj poena. Kod pobednika standardno najbolji je bio tandem Vestbruk-Durant sa 24 odnosno 23 poena.

Rezultati: Toronto-Indiana 90-100 Golden Stejt-Hjuston 104-78 Atlanta-Boston 102-101 Oklahoma-Dalas 108-70 Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA