Najnovije

Ilić režirao veliki preokret Partizana!

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnik sa 3:2 (0:2) u meču 28. kola Superlige Srbije.

Saša Ilić( partizan.rs)

Crno-beli su imali inicijativu i u prvom poluvremenu, ali je Radnik sa dve maestralne kontre došao do vođstva preko Ovusua i Deletića.
Domaći nisu odustajali i u drugom poluvremenu uspeli su da preokrentu – domaće je pokrenuo mladi rezervista Vlahović, a do kraja je iskusni Saša Ilić sa dva pogotka doneo Partizanu 14. ligašku pobedu.
U 20. minutu gosti posle brze kontre dolaze do vođstva – odbrana Partizana uhvaćena je na spavanju, golman Šaranov skinuo je zicer Deletiću, ali je Ovusu bio na pravom mestu i glavom je sproveo loptu u mrežu.
U 33. minutu Partizan je imao veliku šansu preko Brašanca, njegov udarac zaustavljen je na gol-liniji, a samo tridesetak sekundi kasnije usledila je kazna – nova kontra gostiju, Ovusu je proigrao Deletića, koji je idealno primio loptu i sa ivice kaznenog prostora poslao je vrlo precizno u donji levi ugao gola Šaranova (2:0). 
Navijači crno-belih nisu bili zadovoljni, tokom prvog poluvremena vikali su “uprava, napolje!“ i “pustite nas mi da igramo“, a igrači su već na poluvremenu bili ’na raportu’. 
To kao da ih je probudilo, pošto su u drugom poluvremenu crno-beli bili oprezniji u odbrani i efektniji u napadu. Počelo je od 53. minuta – Mihajlović je odlično centrirao sa leve strane, golman gostiju bio je očajno postavljen, a Vlahović je glavom sproveo loptu u mrežu. 
Partizan je nastavio da napada, a u 65. minutu došao je i do izjednačenja – Bandalovski je dobro driblao po desnoj strani i vratio je loptu na ivicu kaznenog prostora, a udaras Saše Ilića završio je posle odbitka u mreži. 
Šest minuta kasnije posle promašene velike šanse gostiju, Partizan je munjevito organizovao kontru, Mihajlović je pravovremeo odložio loptu za Ilića, koji pogađa za 3:2. 
Meč je tada odlučen, Radnik je ostao bez snage, a Partizan je priveo meč kraju. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA