Najnovije

MILUTIN MRKONJIĆ OTVORENO: Baš sam iznenađen i uvređen Vučićevom izjavom!

BEOGRAD - Počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić nije mogao da drži jezik za zubima, što mu je više puta „savetovao“ Ivica Dačić, već je odgovorio na izjavu premijera Aleksandra Vučića da nikad nije verovao u Dačićevu lojalnost.

Milutin Mrkonjić (Foto: Jutjub)

Mrki su te reči koalicionog partnera veoma teško pale, pa je nastavio fajt s naprednjacima.

- Iznenađen sam izjavom predsednika SNS i Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića u kojoj pominje i mene među onima iz SPS od kojih je, kako kaže, „slušao uvrede“. Iznenađen sam, pa i uvređen, jer to jednostavno nije istina. Ne samo da Vučića nikad lično nisam vređao, već sam ga svojevremeno, na inicijativu Slobodana Miloševića iz Haga, čak i predložio za kandidata za gradonačelnika Beograda na izborima 2003. godine. Milošević je iste godine predložio i Šešelja na izborima za predsednika države. Toliko o lojalnosti socijalista - rekao je Mrkonjić.

On kaže da je vladajuću strukturu kritikovao samo iz dobrih namera.

- Ako sam ikad kritikovao nekog iz vladajućeg establišmenta, nikad to nisam činio iz političkih pobuda i pritom sam uvek bio dobronameran. Tako treba shvatiti i neke moje kritike poput pominjanja Prokopa, puta sa još svežim rupama u asfaltu i tako dalje. Ali hajde da ne bude baš sve bez politike. Vučić je, kako je preneo Kurir, rekao i da je „Slobodan Milošević napravio dve neoprostive greške“... To je prosto nemoguće. Pa on je bio bezgrešan! - revoltiran je Mrkonjić.

Podsećanja radi, Vučić je izjavio da nikad nije verovao Dačiću. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA