Najnovije

Sindikat odgovorio Vučiću na komentar spota! (VIDEO)

BEOGRAD - Grupa Beogradski sindikat je "zapalila internet" i izazvala veliku pažnju svojim spotom i novom pesmom "Sistem te laže!", a na isti je reagovao i sam premijer Aleksandar Vučić.

Beogradski sindikat (Foto: JuTjub)

Podsećamo, Vučić je napisao na Tviteru da "ima razumevanja za momke iz Sindikata, te da će se truditi da pomogne još više mladima". Ognjen Janković, jedan od članova grupe “Beogradski sindikat”, za portal Telegraf je prokomentarisao reakciju Aleksandra Vučića i odgovorio na nekoliko intrigantnih pitanja koje nameće tematika spota, kao i same pesme.

"Nema tu šta da se komentariše. Svaki političar će tako odreagovati… To su sve komentari u smislu tapšanja po ramenu, kao, sve je u redu i idemo dalje. Niko normalan na toj funkciji neće drugačije odreagovati i ništa se neće promeniti.", rekao je Ognjen. "Mi ne živimo od svoje muzike. Nikad nismo živeli od svoje muzike. Postojimo 17 godina i burna reakcija u burna vremena je normalna stvar. Uvek kad neko javno iznese svoje mišljenje, reakcija je takva… Mogu ja da pevam u pesmi šta hoću, ali ništa se neće promeniti.", dodao je član BS-a. Izvor: Telegraf.rs / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA