Najnovije

INTERNACIONALNI SEMINAR: Tai Či Čuan i Vokalne energetske tehnike

”Jean Paul Duchen” održaće 22. aprila ​uvodno predavanje UK Parobrod​, Kapetan Mišina 6, Dorćol​, Beograd
Vokalne tehnike za pokretanje vitalne energije retko podučavane tehnike poznate daleko istočnim kulturama vekovima kao metod za postizanje energetske regeneracije i psihofizičke uravnoteženosti. 
One su jedan od najefikasnijih načina pokretanje energije u telu, imaju snažan uticaj na zdravlje, unutarašnju ravnotežu i nivo percepcije i svesti.
Ove tehnike se mogu koristiti kao prevencija u ispoljavanju zdravstvenih problema i kao metod za pokretanje revitalizacije organizma.
Tai Či Čuan je stara kineska energetska veština koju karakterišu stilizovani borbeni pokreti. Pokreti se izvode u ritmu disanja i svesnim vođenjem energije u telu. 
Ovim vežbanjem razgibavamo zglobove, razvijamo duboko disanje, opuštamo mišiće i nervni sistem, i podsticemo rad svih vitalnih funkcija. Razvija se snaga i gipkost, koncentracija i unutrašnji mir.
Škola unutrašnjeg puta “Umeća čija” je internacionalna škola, osnovana 1988. godine u Belgiji.
Danas postoji u dvadesetak zemalja sveta. 2014. godine, u Beogradu je otvoren ogranak škole Umeće Čija u UK Parobrodu gde se održavaju redovni časovi i seminari.
Seminar je otvoren za početnike i naprednije vežbače. Broj mesta je ograničen. Informacije na mejl umece.chija@gmail.com IZVOR: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA