Najnovije

Božović: DSS i Dveri sigurno u parlamentu, manipuliše se podacima!

BEOGRAD - Funkcioner DS Balša Božović tvrdi da se manipuliše objavom izbornih rezultata, kao i da odlaganje objavljivanja rezultata od strane RIK-a za 1,5 odsto biračkih mesta u Srbiji ukazuje na "lošu nameru".

Božović (Foto: Jutjub)

"Želimo da se objavi rezultat kako je stvarno glasala Srbija u nedelju, a ne kako su neki želeli da je Srbija glasala, a nije. Po sadašnjim rezultatima koalicija SNS ostvaruje 27 mandata manje i očigledno je da ih od lošeg rezultata može spasiti samo izborna prevara, koja se očigledno sprema", naveo je Božović u pisanoj izjavi.
Božović je dodao da se DS ne bori da zaštiti sebe jer njen rezultat nijednog trenutka nije dovođen u pitanje, nego se bori da zaštiti demokratiju i svaki glas i da omogući svakom građaninu pravo da se slobodno izjašnjava, bez obzira na to da li glasa za DS ili za neku drugu stranku.
"Prema podacima DS i sakupljenim zapisnicima sa biračkih mesta, u izbornoj noći, već na 40 odsto obrađenih podataka, bilo je jasno da je koalicija DŠ-Dveri izvesno prešla cenzus. Očigledno da se sve vreme manipuliše objavom rezultata izbora, a odlaganje objavljivanja rezultata od RIK-a za 1,5 odsto biračkih mesta u Srbiji ukazuje na to da postoji loša namera", naveo je Božović. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA