Najpoznatiji svetski kuvar, čuveni DŽejmi Oliver, pokrenuo je ediciju praktičnih knjiga recepata koje su inspirisali sjajni kuvari, pekari i poslastičari koji svakodnevno dele svoja iskustva sa milionima ljudi širom sveta putem DŽejmijevog kanala Fud Tube.
Kerijen Danlop bila je među DŽejmijevim prvim učenicima u restoranu Fifteen. Kuvanje je od tada njena profesija, ali i lična pasija u kojoj uživa u svom porodičnom domu. NJena strast prema dobroj, jednostavnoj hrani pristupačnih cena isijava sa svake strane ove praktične knjige.
Čak i ako mislite da ne znate da kuvate, ovaj kuvar će vam otkriti da to nije teško naučiti. Dovoljno je da savladate pet recepata, nakon čega ćete steći dovoljno samopouzdanja da počnete da eksperimentišete s njima i učinite ih svojim. Kerijen vam nudi sjajne ideje koje će vam omogućiti da baš među njima otkrijete tih pet svojih.
Izvor:Pravda/Marija Gojković