Najnovije

Singlton srušio Barsu i odveo Lokose na F4!

Košarkaši Lokomotive Kubanj pobedili su u majstorici četvrtfinala Evrolige Barselonu sa 81:67 i izborili istorijski plasman na F4.

Malkom Dilejni( Foto:euroleague.net)

Ekipa Jorgosa Barcokasa je do završnog turnira stigla preokretom, pošto je dobila poslednje dve utakmice protiv Katalonaca.
U odlučujućem duelu u Krasnodaru, koji je obeležio veliki broj preokreta, heroj trijumfa Lokosa bio je Kris Singlton koji je sa 12 uzastopnih poena i asistencijom na startu poslednje deonice prelomio meč u korist ruske ekipe. 
Lokomotiva je sjajno počela, u prvom poluvremenu je šutirala 7-13 za tri poena i nakon 20 minuta je imala +11 (50:39). Ipak, sve se promenilo u trećoj deonici, Barselona je zategla odbranu, dozvolila je domaćinu samo osam poena i imala je +4 pred odlučujućih 10 minuta (62:58), ali u poslednjoj četvrtini Kris Singlton je napravio veliku seriju, doneo je svom timu +9 i Lokomotiva do kraja nije ispustila tu prednost. 
Singlton je na kraju završio sa 16 poena i čak 12 skokova, Dilejni je imao 17 poena i 6 asistencija, dok je iznenadio Rajan Brekhof sa 14 poena. Na drugoj strani, Perperoglu je ubacio 13, a Navaro 12 poena uz 4 asistencije. 
Lokomotiva će u ruskom derbiju u polufinalu igrati protiv moskovskog CSKA, dok se u drugom polufinalu sastaju Fenerbahče i Laboral Kuča. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA