Najnovije

Gojković: Vučić neće nikoga da moli, jer njega ne zanima vlast i fotelja

Članica predsedništva SNS Maja Gojković kaže da Aleksandar Vučić neće nikoga moliti da naprave vladu, jer njega ne zanima vlast i fotelja već bolji život građana.

Foto: Jutjub printskrin

Gojković je, komentarišući izjavu lidera socijalista, a koju su preneli pojedini mediji, da će ga Vučić "moliti na kolenima" da uđe u novu vladu, rekla da ne može ni da zamisli da Vučić nekoga moli i da će naprednjaci radije biti jaka opozicija.
"Možda je njihovom lideru stalo da po svaku cenu bude premijer ili ministar, ali Vučiću nije stalo do vlasti, stalo mu je do budućnosti Srbije, stalo mu je da se nešto uradi", rekla je Gojković za TV PInk.
Upitana da li će naprednjaci, ukoliko budu imali manje od 126 poslanika ići u opoziciju, ona je rekla da će tada biti opozicija jer sada više nema dileme da će svi lideri opozicije da se ujedine kako bi srušili Vučića.
"Sada se svi lako ujedinjuju i očigledno je da im ne smetaju razlike među njima. Šešelju ne smetaju pljačkaške privatizacije, a Šutanovcu, Pajtiću ne smeta Šešelj i njegova ideologija - njih zanima samo da naprave vladu protiv Aleksandra Vučića", rekla je Gojković.
Upitana kako komentariše to što istraživanja pokazuju da SNS prelazi 50 odsto na izborima, a premijer govori da nikada nije bio bliži da izgubi izbore, ona kaže da se istraživanja u poslednje vreme forsiraju da bi se uljuljkali građane Srbije.
"Žele da ubede građane da je sve gotovo i da ne izlaze na izbore, jer će SNS osvojiti ogroman broj glasova, što nije tačno. To je propagandni rat", naglasila je Gojković.
Ona je apelovala na sve građane da obavezno izađu na izbore 24. aprila i ne dozvole da neko drugi odlučuje o njihovoj budućnosti. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA