Najnovije

Milica Đurđević: Vlast zaboravila na ratne vojne veterane, ali mi nismo (VIDEO)

U znak sećanja na hrabre podvige branilaca Otadžbine u ratovima za Kosovo i Metohiju izborna lista "Za slobodnu Srbiju - Zavetnci - Milica Đurđević" obeležila je ispred Narodne Skupštine Srbije godišnjicu bitke na Košarama.

Milica Đurđević (Foto: Zavetnici)

Ispred platna sa slikama vojnika i policajava poginulih tokom sukoba i nakon okupacije Kosmeta ona je ukazala na loš odnos države prema veteranima i porodicama nastradalih boraca.  - Na ovom mestu koje podseća na nebrojane žrtve ,pripadnike vojske i policije, koji su stradali tokokom odbrambeno otadžbinskih ratova, Zavetnici ukazuju na veoma težak položaj ratnih vojnih veterana, invalida i porodica poginulih boraca. NJih je država Srbija zaboravila ali mi ih nećemo zaboraviti - rekal je Đurđević.
U znak sećanja na hrabre podvige branilaca Otadžbine u ratovima za srpsko KiM izborna lista "Za slobodnu Srbiju-ZAVETNICI-Milica Đurđević" obeležila je ispred Narodne Skupštine Srbije godišnjicu bitke na Košarama. Posted by Srpski sabor Zavetnici on subota 9. april 2016.
Ona je izjavila da će se Zavetnici boriti da se onima koji su branili otadžbinu vrati poštovanje kakvo zaslužuju. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA