Najnovije

OPUSTILA SE POSLE KAMPANJE: Dačićeva omladinka pokazala atribute!

Opa! Dačićeva omladinka se razgaćila, što bi rekao narod.

Dačićeva omladinka pokazala atribute (Foto: Instagram)

Naime, mlada socijalistkinja Jelena Samardžić, koja je tokom ove predizborne kampanje bila i više nego aktivna, o čemu najbolje svedoči to što je prezime lidera SPS-a Ivice Dačića tetovirala na ruci, a logo SPS-a iscrtavala na noktima, napokon je odahnula. Izbori su prošli, kampanja je završena, a ona se posvetila uživanju u spa centrima, iz kojih čašćava svoje mnogobrojne pratioce golišavim fotografijama.

Mlada socijalistkinja iz Priboja, koja se neretko fotografiše sa funkcionerima SPS-a, među kojima su i lider SPS-a Ivica Dačić, počasni predsednik Milutin Mrkonjić, ali i buntovni potpredsednik Branko Ružić, poput prave starlete, zavodljivo je pozirala u minijaturnom crnom bikiniju, koji otkriva sve njene atribute. Tu sliku je zatim objavila na društvenoj mreži Instagram i pobrala oko 100 lajkova.

Za kraj 🙌👑 Ozbiljnost je bila samo trenutna ❤ #socijalisti

A photo posted by Jelena Samardzic (@dark_lady_87) on Apr 19, 2016 at 8:34am PDT

Ta golišava fotografija jedna je od brojnih provokativnih slika koje mlada socijalistkinja objavljuje na društvenim mrežama. Prethodno je objavila sliku na kojoj dolazi do izražaja njeno bujno poprsje, ali i stomak, a sve to zahvaljujući tome što na sebi ima kratku atletsku majicu.
Jelena Samardžić, koja se na Instagramu predstavlja kao „dark lejdi“ iliti „mrak dama“, u žižu javnosti najpre je dospela pomoću „SPS noktiju“. Naime, ona se na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter pohvalila fotografijom noktiju obojenih u crveno i na kojima je bio ispisan logo njene stranke, kao i broj tri, koji je bio redni broj SPS-a na glasačkom listiću.

#socijalisti #socijalistickapartijasrbije #izbori2016 #dopobede #sps

A photo posted by Jelena Samardzic (@dark_lady_87) on Apr 8, 2016 at 1:46am PDT

Tu se nije zustavila, pa je čak tetovirala i prezime predsednika SPS-a Ivice Dačića na ruci. Samardžićeva je za medije tada izjavila da najbolje uvek ostaje za kraj. - Pošto nismo stigli da uradimo „Dačić“ na noktima, onda je idealno mesto za to bila ruka. Ovoga puta tetovaža je urađena na levoj ruci, simbolično, i na ćirilici, naravno. Nokti i SPS tetovaža su se svima dopali, a mislim da je uživo mnogo bolje i lepše. Sve je izazvalo pozitivne reakcije, što pokazuju osmesi i slike na Tviteru kad su dolazili socijalisti. Ideja je mnogo, izbori se bliže i mislim da je svima jasno za koga treba da glasaju - rekla je ona, ističući da „socijalisti nemaju konkurenciju“.

💛🔴

A photo posted by Jelena Samardzic (@dark_lady_87) on May 9, 2016 at 1:19pm PDT

 Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA