Najnovije

Partizan osvojio 13. Kup (VIDEO)

Fudbaleri Partizana osvojili su 13. Kup u klupskoj istoriji pobedom nad Javorom u Gornjem Milanovcu sa 2:0.

Foto:Jutjub

Trijumf crno-belima za spas izuzetno burne sezone doneli su Marko Jovanović u 35. i Dušan Vlahović u 97. minutu.
Partizan je bio bolji rival tokom većeg dela susreta, pa je terensku inicijativu materijalizovao pogotkom Marka Jovanovića. On je posle kornera bio najviši u skoku i glavom postigao pogodak.
Konačan rezultat postavio je Vlahović u sedmom minutu sudijske nadoknade. Crno-beli na putu do trofeja nisu primili gol ni na jednom meču. 
Ni Javor nije bio bez prilika, Josović je bio najopasniji po gol Šaranova, jednom je pogodio i stativu, ali nije uspeo da se upiše u strelce. 
Meč je prekinut početkom drugog poluvremena u dva navrata. Prvo je pomoćni sudija Đurđević tokom bakljade pogođen tvrdim predmetom u glavu, a čim je utakmica nastavljena, „grobari“ su nastavili sa korišćenjem pirotehike, pa je Mažić bio prinuđen da nakratko pošalje igrače u tunel. 
Medalje fudbalerima Partizana dodelio je Mustafa Hasanagić, član "Partizanovih beba", koje su na današnji dan pre pola veka odigrali istorijsko finale Kupa evropskih šampiona sa Real Madridom. Kapitenu Partizana Saši Iliću pehar je uručio novi selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin. Izvor:B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA