Najnovije

OTVORENO PISMO PEŠIĆEVOJ: Čestitke na bračnoj zajednici Pajtiću i Šešelju

Dugogodišnja novinarka, a sadašnja šefica Biroa za saradnju sa medijima Biljana Popović Ivković uputila je otvoreno pismo sociološkinji Vesni Pešić, nakon što su se DS i SRS udružili u beogradskoj opštini Stari grad.

Vesna Pešić (Foto: Jutjub)

Šefica Biroa za saradnju s medijima MUP Srbije uputila je otvoreno pismo Vesni Pešić, u kojem je čestitala na formiranju "bračne zajednice" demokrata i radikala na beogradskoj opštini Stari grad. Popvić Ivković je svoje pismo postavila na Fejsbuk nalog. Prenosimo ga u celosti.
"Poštovana gospođo Pešić,
Ne mogu a da vam ne uputim iskrene čestitke na novoformiranoj bračnoj zajednici Demokratske stranke i Šešeljevih radikala. Verujem da su Pajtić i Šešelj pronašli zajedničke interese kao temelj solidnog i stabilnog braka. Znam, ova novoformirana zajednica naišla je na čuđenje, ali ne treba da vas zabrinjava, verujem da je namera iskrena.
Verujem da su vam baš zbog toga u poslednje vreme argumenti uglavnom uvrede. Pre nepunih mesec dana, 14.aprila u autorskom tekstu u Nedeljniku, napisali ste da ne date glas... Šešelju i sličnim šarlatanima koji nas zavode praznim pričama o brizi za srpski narod. Rekli ste da ćete zato glasati za Demokratsku stranku za koju znate da sa bandom prevaranata neće sklapati nikakve dogovore i kompromise!???
O kome ste sada promenili mišljenje, o Šešelji ili Pajtiću? Ili Šešelj više nije šarlatan? Ili se to sada odnosi i na Pajtića?
Pretpostavljam da ste dosledni i principijelni, jer na to pozivate sve vreme vaše političke karijere!
Doduše, kada malo bolje razmislim, ni vi niste baš dosledni. Od Građanskog saveza do Šešelja...Očigledno je da ste i vi prošli neki razvojni put. Ali, i to je u redu, to je vaše demokratsko pravo, koje vam niko ne osporava. Samo, nemojte molim vas da nam držite lekcije, jer oni koji tako lako menjaju uverenja i podrške, oni koji menjaju politiku za noć, dve fotelje ili dva ćevapa u skupštinskom restoranu ne mogu biti svetionik demokratije i svakako nemaju pravo da drže lekcije i kritikuju one koji su nešto uradili za ovu zemlju.
Neka su vam srećni tekstovi o svemu što iznosite protiv ljudi koji vam iz određenih interesa nisu po volji. Molim vas, manite se samo uvreda. Uvreda nije argument, i više govori o onom koji je uvredu izrekao, nego o onom kome je uvreda upućena." Izvor: Alo.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA