Najnovije

ZAROBLJENI PUTNICI U ISTANBULU: Avion Er Serbia dva puta prinudno sleteo zbog kvara

Nekoliko desetina putnika aviona “Er Serbia” Erbas A 319 nalazi se na aerodromu u Istanbulu pošto su od juče već dva puta morali prinudno da slete zbog kvara na letelici, i to tek što su poleteli.

Er Serbia - Istanbul (Foto: Jutjub)

Prema rečima jednog od putnika, avion je prvi put poleteo za Beograd juče u 15 sati, ali je ubrzo prizemljen zbog ustanovljenog kvara. Nakon toga su svi putnici smešteni u hotel u blizini aerodroma, a novi let bio je zakazan za jutros. Međutim, i drugi pokušaj poletanja bio je bezuspešan.
– Posle novih nekoliko sati čekanja na aerodromu sad nas ponovo teraju da uđemo u pokvareni avion. Tu ima puno male dece i maloletnih osoba. Ne želimo više da rizikujemo. Hoćemo da letimo s drugim avionom – kaže Miloš Jovanović, jedan od putnika iz Istanbula, ističući da su svi putnici prilično uznemireni zbog saznanja da su na istoj letelici za kratko vreme ustanovljena dva velika kvara.
U kompaniji “Er Serbia” kažu da se čeka informacija tehničkih službi na istanbulskom aerodromu o stanju letelice, pa će se nakon toga odlučiti da li će i kada taj avion poleteti put Srbije.
– Uskoro ćemo izdati zvanično saopštenje u vezi sa ovim problemom – kažu u ovoj kompaniji.
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA