Najnovije

Uskoro u bioskopima "Alisa iza ogledala"

Film "Alisa iza ogledala" stiže u naše bioskope. Premijera će biti 25. maja 2016, a već od 26. biće na redovnom repertoaru u bioskopima.

Ilustracija (Foto: Promo)

U Diznijevoj „Alisi iza ogledala“, potpuno novoj, spektakularnoj avanturi u kojoj se pojavljuju nezaboravni likovi iz voljenih priča Luisa Kerola, Alisa se vraća u ćudljivi svet  i putuje kroz vreme da bi spasila Ludog Šeširdžiju.

„Alisa iza ogledala“ ponovo ujedinjuje ekipu iz svetskog hita koji je postao fenomen 2010, a koju čine: DŽoni Dep, En Hatavej, Mia Vasikovska, Met Lukas i Helena Bonam Karter, a priključuju im se i novi likovi koje igraju Ris Ajfans i Saša Baron Koen. Takođe, vraćaju se i Alen Rikman, Stiven Fraj, Majkl Šin, Timoti Spal, Barbara Vindzor, Pol Vajthaus i Met Vogel.




Alisa Kingsli je provela poslednje tri godine živeći svoj san i ploveći morima kao kapetan svog broda. Kad se vrati u London, shvatiće da, iako se mnogo toga promenilo u njenom odsustvu, zastarela viđenja uloge žene u društvu i dalje vladaju i da više nije moguće da živi onako kako je zamislila.
Na prijemu kod lorda Askota, Alisu će preplaviti emocije i ona će izleteti sa zabave i ugledati Absolema. Kao plavi monarh leptir, Absolem će odvesti Alisu do magičnog ogledala kroz koje će moći da se vrati u fantastično carstvo Podzemlje. Tamo će se ponovo naći sa svojim prijateljima: Belim Zecom , mačkom Kezalom , mišicom , Martovskim zecom, Nije Šija Nego Vratom i Ludim Šeširdžijom , koji, nažalost, više nije sav svoj. Šeširdžija je izgubio svoju „veličinu”, pa će Mirana  poslati Alisu da potraži Vreme.Čudnovato stvorenje koje je delom čovek, a delom sat, Vreme živi u praznini beskraja i poseduje Hronosferu, metalnu kuglu koja omogućava Alisi da se vrati u prošlost i spase Šeširdžijinu porodicu, čime bi, kako Bela kraljica veruje, spasila i Šeširdžiju.Alisa se vraća u prošlost, susreće se s prijateljima i neprijateljima u različitom periodu njihovih života i kreće na opasnu trku preko Okeana Vremena ne bi li pobegla od Irazebet i Vremena i spasila Šeširdžiju, pre nego što vreme istekne.


Izvor:Pravda/Marija Gojković

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA