Najnovije

Božžović: Nastavlja se relativizovanje nasilja u Savamali, SNS: Licemerno da DS govori o lažima

Predsednik Gradskog odbora DS Balša Božović izjavio je sinoć da izjava predsednika Vlade Aleksandra Vučića kako su objekti u Savamali stečeni kriminalom i korupcijom predstavlja "pokušaj režima da relativizuje i opravda nasilje, bezakonje i ukidanje države u Savamali u noći 25. aprila".

Božović (Foto: Jutjub)

- Premijer je dužan da objasni na osnovu kojih presuda je on zaključio da su ti objekti stečeni krivičnim delom, ili je sam odlučio ko je kriminalac, ko je pošten, koji papiri su važeći, a koji falsifikovani - poručio je Božović u saopštenju.
Premijer Vučić ponovio je juče da su objekti koji su porušeni u Savamali stečeni kriminalom i korupcijom, te da samo jedan od vlasnika ima 64 krivične prijave, ali da njega i dalje najviše brine to što to nije urađeno u skladu sa pravnom procedurom.

SNS: Licemerno da DS govori o ucenama i lažima

Beogradski Gradski odbor SNS saopštio je sinoć, odgovarajući na kritike predsednika Gradskog odbora DS Balše Božovića, da je licemerno da o maltretiranju, zastraššivanju i kidnapovanju govore oni čija se vlast temeljila na ucenama, lažžima, obmanama i koji tim tehnikama pokuššavaju da sakriju svoj fijasko na izborima. - Neverovatno je da o vladavini prava govori stranka koja je sprovela pljačkašške privatizacije, stranka koja je pokuššala da napravi partijsko pravosuđe, stranka koja je sa fantomkama otimala građane sopstvene zemlje - poručili su beogradski naprednjaci. Kako dodaju, umesto konstantne zamene teza, i mržžnje prema Aleksandru Vučiću, Božžović bi trebalo konačno da kažže koliko je košštalo njegovo zimovanje na Maldivima. "Odakle novac za brčkanje na Brionima, ali i da li je novac za sve bahatosti DS-a zapravo bio novac namenjen za decu sa smetnjama u razvoju? Da li su možda, funkcioneri DS-a, sebi obezbedili luksuzne destinacije novcem od mafijaško-tajkunskih poslova, nameštenim tenderima za podzemne kontejnere i rekonstrukciju Bulevar kralja Aleksandra, ili od genijalnih projekata replike Terazija i Pazl grada na osnovu kojih su od građana oteli preko 900 miliona dinara?", upitali su naprednjaci u saopštenju. Kako se dodaje u saopštenju, Srpska napredna stranka se bori za modernu i uređenu Srbiju, u kojoj zakon jednako važži sa sve. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA